Hvem er vi?

Christina Olsson

Daglig leder, massør og terapeut

Monica Josefine Hjelle

Kosmetolog og hudpleier
Line Halvorsen

Line Halvorsen

Avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula
Ledig stilling

Ledig rom for terapeut eller behandler

Plass til flere behandlere
Line Halvorsen

Line Halvorsen

Hei, jeg heter Line Halvorsen og jobber som avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula. Jeg har bakgrunn fra helsesektoren der jeg har jobbet i 13 år . I 2013-2014 utdannet jeg meg til svangerskapsterapeut og doula ved Doulaskolen i Oslo. Jeg jobber med forebyggende helhetlig helse innenfor graviditet, fødsel og barsel ved blant annet å gi behandlinger som fremmer velvære og trygghet. Jeg er ikke et alternativ til lege/ jordmor, men kan være en ressurs i tillegg til disse.

I svangerskapet kan jeg tilby gravidmassasje m/ essenser, Akupressur ( press på akupunkturpunkter med fingre ) og avspennende fotsoneterapi for gravide og fødselsforberedende samtaler og kurs for gravide/ par hvor dere blant annet lærer om ulike naturlige smertelindrende teknikker som kan taes i bruk ved fødsel.

I fødsel gir jeg naturlig smertelindring ved å ta i bruk fødselsmassasje, soneterapi og akupressur.

I barseltiden gir jeg behandlinger som kan fremme/ regulere melkeproduksjonen og fremme tilknytning mellom mor og barn.

Ved overgått fødselstermindato kan jeg bruke massasje, akupressur og soneterapi for å fremme hormoner som setter fødselen naturlig igang.

 BEHANDLINGER:

Fotsoneterapi er en behandlingsform som bygger på det holografiske prinsipp- d v s helheten er avspeilet i delen. Ved å stimulere deler av foten med trykk og massasje kan vi være med på å stimulere kroppens evne til selvhelbredelse.

Ved fotsonetrapi for gravide legges det stor vekt på å ikke stimulere ristimulerende punkter. Avspennende fotsonetrapi er derfor en trygg behandlingsform I graviditeten og har samme effekt som gravidmassasje . Fotsoneterapi kan også brukes som smertelindring og for å få fortgang i fødsel, og regulere melkeproduksjonen i barseltiden.

Akupressur for gravide: Akupressur utføres ved å stimulere akupunkturpunkter på kroppen ved å bruke fingre eller albue istedenfor nåler. Akupressur er en behandlingsform som egner seg som en forebyggende hjelp i svangerskapet , smertelindring i fødsel og for å bli raskere restituert etter fødselen.

Gravidmassasje m/ essenser En beroligende , avspennende massasjeform som tar for seg hele kroppen og utføres med lette strøk på ristimulerende punkt. Massasjen fremmer blodgjennomstrømningen i kroppen og kan forebygge blant annet ødemer i bena, svangerskapskvalme og indre uro. Essensene som brukes i massasjeoljen er 100% trygge i svangerskapet og er med på å hjelpe den gravide til å lande i seg selv og bli mer oppmerksom på kontakten med barnet i magen.

Avspenningsmassasje m/essener. En beroligende , avspennende massasjeform som tar for seg hele kroppen. Løsner opp i spenninger og roer ned kropp og sinn. Essenser suppleres i oljen ved/etter behov.

IMG_4266

PRISER

Gravidmassasje m/ essenser 60 min kr. 650,-

Avspenningsmassasje m /essenser 60 min kr. 650,-

Gravidmassasje m/ ess. + avspennende fotsoneterapi 90 min kr. 800,-

Akkupressurbehandling 30 min kr 350,-

Avspennende fotsoneterapi for gravide 30 min kr 350,-

Fødselsforberedende kurs for gravid/ par 60 min kr 750,-

Naturlig igangsettelse av fødsel ved akupressur og fotsoneterapi 60 min kr 550,-

Doulaoppdrag kr 5000,-

Du kan ringe og bestille time via Hel-se sitt tlf nr 35555858