Line Halvorsen

Line Halvorsen

Hei, jeg heter Line Halvorsen og jobber som avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula. Jeg har bakgrunn fra helsesektoren der jeg har jobbet i 13 år . I 2013-2014 utdannet jeg meg til svangerskapsterapeut og doula ved Doulaskolen i Oslo. Jeg jobber med forebyggende helhetlig helse innenfor graviditet, fødsel og barsel ved blant annet å gi behandlinger som fremmer velvære og trygghet. Jeg er ikke et alternativ til lege/ jordmor, men kan være en ressurs i tillegg til disse.

I svangerskapet kan jeg tilby gravidmassasje m/ essenser, Akupressur ( press på akupunkturpunkter med fingre ) og avspennende fotsoneterapi for gravide og fødselsforberedende samtaler og kurs for gravide/ par hvor dere blant annet lærer om ulike naturlige smertelindrende teknikker som kan taes i bruk ved fødsel.

I fødsel gir jeg naturlig smertelindring ved å ta i bruk fødselsmassasje, soneterapi og akupressur.

I barseltiden gir jeg behandlinger som kan fremme/ regulere melkeproduksjonen og fremme tilknytning mellom mor og barn.

Ved overgått fødselstermindato kan jeg bruke massasje, akupressur og soneterapi for å fremme hormoner som setter fødselen naturlig igang.

 BEHANDLINGER:

Fotsoneterapi er en behandlingsform som bygger på det holografiske prinsipp- d v s helheten er avspeilet i delen. Ved å stimulere deler av foten med trykk og massasje kan vi være med på å stimulere kroppens evne til selvhelbredelse.

Ved fotsonetrapi for gravide legges det stor vekt på å ikke stimulere ristimulerende punkter. Avspennende fotsonetrapi er derfor en trygg behandlingsform I graviditeten og har samme effekt som gravidmassasje . Fotsoneterapi kan også brukes som smertelindring og for å få fortgang i fødsel, og regulere melkeproduksjonen i barseltiden.

Akupressur for gravide: Akupressur utføres ved å stimulere akupunkturpunkter på kroppen ved å bruke fingre eller albue istedenfor nåler. Akupressur er en behandlingsform som egner seg som en forebyggende hjelp i svangerskapet , smertelindring i fødsel og for å bli raskere restituert etter fødselen.

Gravidmassasje m/ essenser En beroligende , avspennende massasjeform som tar for seg hele kroppen og utføres med lette strøk på ristimulerende punkt. Massasjen fremmer blodgjennomstrømningen i kroppen og kan forebygge blant annet ødemer i bena, svangerskapskvalme og indre uro. Essensene som brukes i massasjeoljen er 100% trygge i svangerskapet og er med på å hjelpe den gravide til å lande i seg selv og bli mer oppmerksom på kontakten med barnet i magen.

Avspenningsmassasje m/essener. En beroligende , avspennende massasjeform som tar for seg hele kroppen. Løsner opp i spenninger og roer ned kropp og sinn. Essenser suppleres i oljen ved/etter behov.

 

IMG_4266

PRISER

Gravidmassasje m/ essenser 60 min kr. 650,-

Avspenningsmassasje m /essenser 60 min kr. 650,-

Gravidmassasje m/ ess. + avspennende fotsoneterapi 90 min kr. 800,-

Akkupressurbehandling 30 min kr 350,-

Avspennende fotsoneterapi for gravide 30 min kr 350,-

Fødselsforberedende kurs for gravid/ par 60 min kr 750,-

Naturlig igangsettelse av fødsel ved akupressur og fotsoneterapi 60 min kr 550,-

Doulaoppdrag kr 5000,-

Du kan ringe og bestille time hos meg via Hel-se sitt tlf nr 35555858 eller ta kontakt med meg direkte på min mobil alle hverdager mellom 10-17 nr.48040917 og  98657282