Hvem er vi?

Christina Olsson

Daglig leder, massør og terapeut

Monica Josefine Hjelle

Kosmetolog og hudpleier
Line Halvorsen

Line Halvorsen

Avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula
Ledig stilling

Ledig rom for terapeut eller behandler

Plass til flere behandlere

Auragrammet / Din indre livssyklus

Hel-se auragrammet aDSC_6174Auragrammet er et personlig kart over ditt livspotensiale og dine psykiske strukturer. Det kan brukes som et verktøy for selvutvikling, for økt livsinnsikt og bevissthetsutvidelse, og vi har god nytte av det i løpet av en InnerLifeExperience time.

Din Indre Livssyklus er en oversikt over hvor du til enhver tid befinner deg i auragrammet, slik at du kan lese av både ditt potensiale og dine psykiske strukturer fra dag til dag.
Auragrammet ble utviklet av Lisbeth Lind (ArunA Akademiet) i samarbeid med en astrolog. Etter en «lysopplevelse» fikk Lisbeth Lind tilgang på informasjon, og så auraen omkring mennesket. Hun begynte å observere at det var som om en liten del av auraen ble opplyst hver dag, og at dette lyset beveget seg syklisk igjennom hele auraen i løpet av 28 dager. Det er opphavet for kalenderen, eller livssyklusen. Auragrammet består av en oversikt over indre verdier (potensielle kvaliteter), polære følelsesstrukturer, og ulike funksjoner som sluser både potensialet og følelesene ut i livet. Måten potensialet, følelsesstrukturene og funksjonene er satt sammen på er unik for hvert individ, og bygger på dine personlige astrologiske fakta. Auragrammet forteller deg også hva du kan fokusere på for å skape bevegelse og utvikling igjennom dagen, når du evt. opplever å stå fast.

Auragrammet, DinIndreLivssyklus og studiehefte kan bestilles fra ArunA Akademiet, klikk deg inn på linken nederst på siden.

NB: jeg veileder kun i det terapeutiske auragrammet, og ikke det tantriske.

Jeg kan tilby deg innføringstimer i bruken av auragrammet
60min 500kr
30min 300kr

Du kan også bestille tolkning av ditt personlige auragram
60min 500kr

Det avholdes jevnlige kurs om Auragrammet og Livssyklusen rundt omkring i Norge, ta kontakt for informasjon.

Mer informasjon: