Hvem er vi?

Christina Olsson

Daglig leder, massør og terapeut

Monica Josefine Hjelle

Kosmetolog og hudpleier
Line Halvorsen

Line

Avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula
Ledig stilling

Ledig rom for terapeut eller behandler

Plass til flere behandlere

Beskytt håret mot solskader og uttørking

når vi er mye ute i sola er de fleste veldig flinke til å huske på god solkrem til huden. Husk også på leppene og håret!! – de trenger også ekstra fukt og pleie for ikke å tørke ekstra ut og bli slitt/skadet.

Til leppene er Lip Care Outdoor eller faktisk baby care suverene! Lip Care outdoor har naturlig solbeskyttelse i tillegg til godt fett som både nærer og beskytter leppene.

Hår: oppdag Hair Therapy, Maria Åkerberg sin hårkur. Den kan du gjerne bruke som en maske som du ligger med over natta. Et godt tips er å blande inn litt Hair Therapy med Hair Gel, da har du en vedvardene pleie effekt igjennom dagen, noe som kan være svært lurt for å forebygge uttørring og sliteskader pga sol eksponering. Trenger du enda mere fukt, spray gjerne med hvilken som helst freshner (fin både i ansikt og for hår!!) aller først, ha i en blanding av Hair Therapy og Hair Gel og gå fornøyd ut i dagen!

Er ulykken først ute, ser du at håret ditt fliser seg opp opp og har blitt for tørt, så har vi en flott hårmaske fra BioAroma for solskadet hår i tillegg.

Lykke til, og ha en fabelaktig fin sommer!!!