Hvem er vi?

Christina Olsson

Daglig leder, massør og terapeut

Monica Josefine Hjelle

Kosmetolog og hudpleier
Line Halvorsen

Line

Avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula
Ledig stilling

Ledig rom for terapeut eller behandler

Plass til flere behandlere

Fordelene med ansikts olje

Mange er redde for å bruke produkter med olje, og spesielt de som har fet hud eller akne.

Frykten for olje er så og si ubegrunnet. Gode ansiktsoljer kan tvert imot gjøre underverker for huden, både som rense- og pleieprodukt.

 

Mange ansikts oljer er svært velegnet både for å fukte og nære huden. De er naturlig rike på næringsstoffer på grunn av gode fettsyrer og fettoppløselige vitaminer, og styrker huden samtidig som de ikke tetter huden, slik som mineraloljer gjør. Ansiktsoljene fra Maria Åkerberg har ganske lik struktur, og de ligner på de naturlige oljene i huden og derfor trekker de godt inn.

 

Damer med fet, oljete hud unngår ofte rense- og pleieprodukter med olje i. Frykten er at oljebaserte produkter vil gjøre huden fetere, tette porene og forverre hudens tilstand. Mange tenker feil om dette, og velger heller sterke renseprodukter for å fjerne overflødig fett fra huden når de vasker seg både morgen og kveld. Sterke renseprodukter fjerner ofte for mye fett fra huden, og det fører til at underhuden desperat prøver å smøre overhuden ved å øke produksjonen av fett / talg, og disse renseproduktene skaper derfor ofte større problemer fordi de fører til økt fettproduksjon i underhuden.

For å minimere hudens egen produksjon av overflødig talg, bør du i stedet sørge for at balansen i huden er optimal. Hud som mangler naturlig fett kan ikke beskytte seg godt nok mot ytre påvirkninger som f.eks. forurensning, kulde, vind, eller sol.

 

Frykt ikke renseprodukter som inneholder olje!!

Sannheten er at olje bryter ned olje, og slik fungerer det også i forhold til olje i huden. Alle renseprodukter som inneholder olje fungerer effektivt på fet hud fordi «olje tiltrekker seg olje» og faktisk fjerner overskuddsfett fra huden.

Precelansing oil Gentle fra Maria Åkerberg passer perfekt til de som har brukt eller bruker sminke med mineralolje og silikoner, har sensitiv, tørr eller fet hud. Den inneholder blant annet ricinolje og olivenolje.

Du kan også bruke alle ansikts oljene fra Maria Åkerberg under dagkremen eller om natta, uten å bekymre deg for at det vil tette porene slik at fett bygger seg opp og eventuelt utvikler seg til akne. De gode oljene absorberes lett av huden og tillater huden å puste.

 

Det er viktig å få med at vi har ulike hudtyper som trenger ulike næringsstoffer og pleie for å beholde den frisk og sunn, eller for å behandle den tilbake til en frisk og sunn tilstand. Kom innom i salongen, vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne riktig olje for nettopp din hud.

Ansiktsoljene her er 100% økologiske og fulle av gode fettsyrer. Du trenger kun noen få dråper av gangen, så de er også veldig drøye i bruk. Olje kan virkelig gjøre mye større underverker for huden din enn mange dyre og luksuriøse ansikts kremer som mange lar seg lokke til å kjøpe.

Hemmeligheten for å ha og ivareta en fin hud er å sørge for god daglig rengjøring / rens, og å pleie alle de ulike lagene av huden på en balansert måte, på rett måte ut ifra din egen hudtype og ut i fra hudens nåværende tilstand og behov.

Olje er en vesentlig del av en helhetlig pleie av alle hudtyper. Husk at det har stor betydning for huden også hvilken type olje du velger, om du velger mineralolje (som er et avfallsprodukt fra oljeindustrien helt uten næringsstoffer for huden), eller om du velger en ren og økologisk hudolje som tilfører gode næringsstoffer og fettsyrer av høy kvalitet.

Vi anbefaler Maria Åkerberg som er et økologisk merke som har vært på markedet i over 20 år. Det er godt dokumentert og står på et etisk godt fundament som bl.a. fører til bevisste valg i hvert eneste ledd av produksjonen, og alt i alt fører til at utprisen til konsument holdes så lav som overhodet mulig. Økologisk, høy kvalitet til kundevennlig pris.

VELKOMMEN TIL VÅR GRØNNE OASE 🙂

hilsen Margret Drygalska                                                                                                                                                                                                                         (hudpleier og kosmetolog)

MÅ-ansiktsoljer-296x300