Hvem er vi?

Christina Olsson

Daglig leder, massør og terapeut

Monica Josefine Hjelle

Kosmetolog og hudpleier
Line Halvorsen

Line

Avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula
Ledig stilling

Ledig rom for terapeut eller behandler

Plass til flere behandlere

Helsenyttige krydderurter

Oppdag en ny og tilgjengelig verden av helse og velbehag.

krydder urter og andre urter brukes ofte i mat eller kokes og drikkes som te, og er utg.punktet for vår moderne medisin. Oppdag en ny og tilgjengelig verden av helse og velbehag. Det er uendelige muligheter tilgjengelige i naturen, eller – et godt utvalg i de fleste butikker selv om økologiske varianter er å foretrekke når det gjelder bruk ifb.m. ønske om en helse effekt.

Det er delte meninger om det, noen mener at effekten blir større av å stadfeste hva som er de aktive virkestoffene, syntetisere og produsere disse alene og komprimert (i forsterket dose) som tilskudd eller som medisin. Andre igjen mener at ingenting overgår det natrulige – det er best slik som det er fra naturens side, og at summen av alle de åpenbare virkestoffene og alle de andre stoffene i en plante eller en urt, skaper en synergi effekt med langt større intelligens enn våre «selektive ekstraksjoner».

Uansett hva du tenker og opplever som rett, kan urter og krydder være en god kilde til økt hverdagshelse, og et veldig spennende studium som kan gi deg både nye kulinariske smaksopplevelser og kunnskap til å bruke disse «naturens egne piller» for å forebygge, holde i sjakk, eller til å bli bedre av plager og synptomer på sykdom.

en liten introduksjon følger her:

http://www.kk.no/livsstil/spis-mer-laurbærblader-23419