Hvem er vi?

Christina Olsson

Daglig leder, massør og terapeut

Monica Josefine Hjelle

Kosmetolog og hudpleier
Line Halvorsen

Line

Avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula
Ledig stilling

Ledig rom for terapeut eller behandler

Plass til flere behandlere

Christina Olsson

Innehaver og daglig leder

Hei, jeg er Christina, innehaver og daglig leder av Hel-se. Jeg ønsker å bidra til at du kan leve grønt i Grenland, hvis du ønsker det. Derfor har jeg skapt denne grønne oasen på Osebro, med et bredt tilbud av økologiske kvalitetsprodukter.

Her hos meg kan du også nyte god massasje, spatimer, fotsoneterapi, InnerLifeExperience (terapeutisk massasje, coaching og terapi) med bruk av økologiske produkter, først og fremst fra Maria Åkerberg.

Jeg har en allsidig bakgrunn innenfor alternativ medisin, via diverse studier og kurs, som ansatt ved Balder klinikken i Oslo i ca. 10 år, på Norsk Tverrfaglig Helsesenter, med selvstendig praksis tilknyttet Liten & Stor Spa, Unity, og ved Kampen Helseklinikk i Oslo.

Alle nye kunder hos meg får den første timen til 50%. Unntak er hot stone og spa kombinasjonstimene.

Spør meg hvis du vil vite mer!

Du finner meg i butikken fast hver onsdag 15-19, torsdag og fredag 12-16:30 og lørdager 12-15. Evt. avvik blir annonsert på nettsiden og/eller på facebooksiden vår.

Tlf i butikkens åpningstid er 35555858. Jeg har også åpen mobil for henvendelser alle hverdager mellom kl. 10-17:   97786852  eller du kan sende meg en mail: post@grenland-helse.no

DSC_6236