Hvem er vi?

Christina Olsson

Daglig leder, massør og terapeut

Monica Josefine Hjelle

Kosmetolog og hudpleier
Line Halvorsen

Line

Avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula
Ledig stilling

Ledig rom for terapeut eller behandler

Plass til flere behandlere

Terapeutisk time

Christina er utdannet InnerLifeTerapeut og tilbyr Terapeutisk Time.

I Terapeutisk Time søker vi å frigjøre dine indre resursser slik at du kan forme livet ditt med en større grad av indre frihet, være mer bevisst i ditt eget liv og i relasjon til alt og alle omkring deg.

90 min kr 1000
inntil 2t kr 1300

Timen begynner ofte direkte på benk. Du mottar en lett, rytmisk og avspennende massasje, mens du er til stede med oppmerksomhet og gjennom dyp pust. Det kan være veldig gunstig å sørge for fysisk avspenning før vi begynner med et terapeutisk arbeide, da det ellers er vanskelig å nå dypere lag.

Terapeuten har diverse dybde psykoterapeutiske metoder tilgjengelig for å hjelpe deg til dypere kontakt med deg selv, til å kunne bevege deg inn i det som ligger like under overflaten her og nå, om det er følelser du skyver unna, tanke- handlings- og reaksjonsmønstre du benytter deg av mer eller mindre på autopilot men som i virkeligheten fjerner deg fra ditt autentiske selv og din egen faktiske vilje, det kan være emosjonelle og fysiske traumer som sitter fast og trenger forløsning m.m..

Når du er tilstrekkelig avspent og tilstede i deg selv her og nå, kan vi bidra med terapi for en indre fordypning, forløsning og for å åpne opp for nye muligheter.

Christina jobber intuitivt og det kan godt hende at du vil få forslag til affirmasjoner og visualiseringer som du kan benytte deg av i løpet av timen.

På slutten av timen får du ofte med deg en oppgave som står i relasjon til timens innhold, og som hjelper deg til økt bevissthet og til å leve ut mer av dine indre kvaliteter i praksis.

Terapeutiske timer kan benyttes enkeltstående eller i en sekvens over noe tid. Vi anbefaler at du setter av tid til 3-5 timer i løpet av en 6 ukers periode innledningsvis, slik at du kommer inn i metoden og kan oppnå en dypere effekt. Når du først har erfart hvordan et slikt terapeutisk forløp fungerer og har det litt innunder huden, er det fint å bestille enkelt time(r) ved behov.

 Hel-se ILT DSC_6147