Hvem er vi?

Christina Olsson

Daglig leder, massør og terapeut

Monica Josefine Hjelle

Kosmetolog og hudpleier
Line Halvorsen

Line

Avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula
Ledig stilling

Ledig rom for terapeut eller behandler

Plass til flere behandlere

Tilstedeværelse gjennom pust

DSC_6123Tilstedeværelse gjennom pust er en time med moderat sirkulær pust og med fokus på tilstedeværelse, anerkjennelse og aksept av det som er. Gir større ro og bevissthet. Når du trenger å «lande litt» og «falle mer til ro» i deg selv.

60 min kr 750

Dette er en time som foregår på benk. Du har klærne dine på, og fokuset her er på pust og tilstedeværelse.

Du veiledes og hjelpes til å puste sirkulært og uten stopp igjennom timen. Fokuset i denne timen er på å ta imot og romme det som måtte være til stede i deg. Det kan være små fysiske fornemmelser, tanker, bilder, minner og følelser. Ved å tillate alt som er i deg å være i deg slik som det er (uten å ville noe med det, uten å motsette deg det, uten å ville forsterke eller holde fast ved det), da skjer det automatiske slipp og forløsning. Du går ut av timen med en større grad av avslapning og med et større livsrom enn da du kom.

Denne timen kan etter hvert gi deg et grunnlag for å jobbe videre med pust selv på en meditativ måte, som en måte å nullstille deg på i løpet av dagen, eller for å få dypere kontakt innover i deg selv. Det er lettere å få til dette med en som guider og støtter og holder deg tilstedeværende i starten, men noen vil kunne ha stor nytte av å ta med seg denne metoden inn i eget liv på egen hånd etter hvert.

Mer informasjon: 

DSC_6128