Hvem er vi?

Christina Olsson

Daglig leder, massør og terapeut

Monica Josefine Hjelle

Kosmetolog og hudpleier
Line Halvorsen

Line

Avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula
Ledig stilling

Ledig rom for terapeut eller behandler

Plass til flere behandlere

neglebiting

ytre og indre løsning

neglebiting er en form for selvskading som kan skyldes nervøsitet eller en form for overaktivisering / hyperaktivitet.

det kan være veldig skjemmende for mange, og kanskje særlig for jenter og damer.

ytre sett kan vi bidra med å bygge opp en negl på overflaten av dine egne med gele som herder i led lys (ingen farlig stråling). Gelen skader ikke din naturlige negl annet enn evt. ved uforsvarlig fjerning av geleneglene, og den legger seg som et pent skall utenpå mens dine egne negler kan få vokse og heles i fred 🙂

gele negler kan formes og forlenges etter ønske, og på toppen kan vi enten lage et naturlig utseende, fransk manikyr eller legge farge og evt dekor. Holdbarheten avhenger av kvaliteten på arbeidet som negledesigneren har gitt deg, og av hvordan du bruker hendene dine etterpå. For eksempel så er det viktig å være veldig forsiktig de første 2 dagene etter at du får lagt neglene på, fordi de fortsetter å herde og er ikke gjennomherdet i det du går ut av salongen. Etter dette kan du bruke hendene omtrent som normalt, men det er lurt å være litt ekstra varsom og f.eks. beskytte fingre og negler godt ved husvask, hvis du skal løfte og flytte på ting og sjaue litt eller jobbe i hagen. Du kan ikke bruke neglene som redskap, for eksempel til å vippe opp lokk osv.. Da er det en fare for at du vil kunne komme til å brekke eller skade en eller flere av neglene. Forutsatt at du ikke belaster geleneglene unormalt så har du en garanti på 10 dager, og får gratis reparasjon av evt. skader eller ødelagt gelenegl i denne perioden. Etter 10 dager vil du måtte betale noe for reparasjon og evt. for ny(e) negl(er).

etter 2-4 uker trenger du å få laget nye. Dette er både fordi det vil bli en viss slitasje av overflaten over tid, fordi det er en grense for hvor lenge de kan sitte / feste godt på din naturnegl, og fordi neglene vokser ca. 1-2mm pr mnd..

når de naturlige nelgene dine har fått tilstrekkelig tid til å vokse ut, er det nok å legge Gelish utenpå dine egne negler. Gelish er en gele lakk som også herdes i led lampe (uten skadelig stråling), som ikke kan brukes til å bygge og forlenge dine egne negler, men den legges som et noe tynnere skall utenpå. Gelish er raskere å påføre og rimeligere for deg, og det ser utrolig fint ut!! Gelish sitter vanligvis pent i ca. 3 uker, og kan også sitte lengre avh. av hvordan du bruker hender og fingre. Det er lett og raskt å fjerne Gelish, og det skader ikke dine egne negler.

det gjør ikke så mye om du har korte negler så lenge de bare er relativt like ift hverandre, og jevne over kanten / free edge. Med Gelish på toppen så vil du da få et veldig frisk utseende på neglene, og de naurlige neglene dine vil i tillegg være forsterket på en måte som gjør det veldig vanskelig for deg å rive og bite på de. Slik får neglene dine fortsette å vokse under den pene overflaten, og det at du ikke får til å rive og bite på de over en periode kan være det som skal til for å bryte med uvanen.

bildet over viser et eksempel på hvordan det kan se ut med Gelish i naturlig farge utenpå egne negler, og her da på nettopp en neglebiter.

vi kan også legge på en nærende gel som det første laget, og den avgir gradvis næringsstoffer til neglene dine over ca. 10-14 dager og er med på å styrke de naturlige neglene dine. Behandlingen kan repeteres inntil 4 ganger som en kur.

vi har også en gel som kan jevne ut riller og ujevnheter i selve overflaten på neglene, men den har ikke varig effekt. Structure gel gir en jevn overflate i all den tiden som gelen ligger på.

det er i tillegg mulig å få terapeutisk hjelp her hvis du f.eks. har en grunnleggende nervøsitet, hvor vi søker å forløse roten til trangen til å rive og bite på neglene. Da er det enda større sjanse for at du kan slutte med det for godt 🙂

 

ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille time!

neglebitere som ønsker å slutte med neglebiting og som bestemmer seg for å gå inn i en prosess for å lykkes med dette over tid, vil få rabatt ift full pris for enkelttimer, og vi kan diskutere prisen ut i fra hva behovet ditt er ift hjelp, og ut i fra alder og økonomi.

kontakt informasjon står både på nettsiden, www.hel-se.no, klikk deg inn på «kontakt» øverst til høyre på siden, og på facebook siden Hel-se AS. Følg oss gjerne på facebook så får du jevnlig informasjon og tilbud. Der kan du også kommunisere med oss via «melding» .

velkommen til en ny, og kanskje også bedre og vakrere hverdag 🙂

43fa7173180cf95e3aabd5b70d3106c4