Hvem er vi?

Christina Olsson

Daglig leder, massør og terapeut

Monica Josefine Hjelle

Kosmetolog og hudpleier
Line Halvorsen

Line

Avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula
Ledig stilling

Ledig rom for terapeut eller behandler

Plass til flere behandlere

Aroma massasje og Omsorgsmassasje

Aroma massasje er en hel kropps massasje med økologisk aromaterapi. Oljen blandes der og da etter dine ønsker og / eller behov. Massasjen varierer avhengig av ditt behov der og da, om du trenger en dyperegående massasje eller heller vil oppleve en lettere, rolig og avspennende time.

45min 700,-
60min 900,-

75min 1050,-

Dette er en lettere time for velvære, og en sann nytelse for både kropp og sjel!!

Omsorgsmassasje er en velværetime for avspenning og økt tilstedeværelse i egen kropp. Her er det ingen utfordrende bevegelser eller trykk, ingen knaing eller noe som skal endres på.

Dette er timen for å berolige nervesystemet gjennom omsorgsfull og vennlig massasje. Mange er ofte for opptatt av å gi til andre, og kan glemme seg selv. Da får man et underskudd på omsorg og ivaretakelse, og kan ha behov for å motta nettopp dette av et annet menneske. Dette er en time for deg som kjenner at du har et behov for omsorg og vennlig berøring.

Timen er en signatur time hos Hel-se, og det vil si at det er en fast sekvens som er laget her hos oss. Du kommer til å få noe olje i håret, og det brukes elementer av varme underveis i timen.

90 min 1250kr

90 min + inntil 30 min samtale med lyttende behandler (ikke terapi) 1450kr

Timene tilbys av:

Christina