Hvem er vi?

Christina Olsson

Daglig leder, massør og terapeut

Monica Josefine Hjelle

Kosmetolog og hudpleier
Line Halvorsen

Line

Avspenningsmassør, svangerskapsterapeut og doula
Ledig stilling

Ledig rom for terapeut eller behandler

Plass til flere behandlere

vinterpleie av huden

tilbud på balm: få en 10ml gratis ved kjøp av en 50ml balm

Vinteren i Norge stiller høyere krav til en god hudpleie enn ellers, når den setter inn for fullt…

Mange av de dagkremene som selges er vannbaserte kremer, som er perfekt ift. å tilføre fuktighet til den ytterste delen av ansiktshuden, men når det er ekstra kaldt kan det også gi ørsmå forfrysninger som vi ikke legger merke til, men som ikke er så gunstig for huden på sikt.

Derfor anbefaler vi alltid å bruke en balm som det ytterste laget av ansiktspleien når det er ekstra kaldt, når du er lenge ute i kulden f.eks. på skitur o.l..

Balm er en fet krem som fungerer som en kuldekrem, et slags isolerende beskyttelseslag av fett om du vil, som både nærer, beskytter og holder huden smidig i møte med en kald værtype.

Den optimale hudpleien for vinteren er først en god rens, deretter følger du opp med en tonic som balanserer ph verdien i huden og sørger for å fukte huden slik at alle de påfølgende produktene trenger dypere inn og gir deg økt effekt. En egnet øyekrem som ivaretar den skjøre huden under øynene er viktig. Deretter er det lurt med noen dråper av en god ansiktsolje som nærer underhudsfettet, før du påfører en dagkrem (som også kan være en balm direkte), og til slutt da altså en fet balm. Nattkrem mens du sover og huden er i sin regenererende fase. Gjerne også en fuktighetsgivende og nærende maske 2-4 ganger pr mnd..

Ikke alle ønsker eller har mulighet til å ivareta huden sin på denne måten, og da anbefaler vi en minimums pleie variant med rens, olje,krem og balm, eller en balm direkte som din dagkrem. Øyekrem og nattkrem.

82300